Winkelmandje

X Lukk
Lukk

Om oss

Toolsidee: Din partner innen verktøy i mer enn 10 år!

Toolsidee har vært en ledende nettbutikk for verktøy og maskiner i Europa og utover i mer enn 10 år. Som en del av De Goudse Gereedschaphandel B.V. og med base i Moordrecht i Nederland, tilbyr vi et bredt utvalg av høykvalitets verktøy, inkludert kompressorer, hageverktøy og elektriske verktøy.

Enten du er en erfaren profesjonell eller en ambisiøs gjør-det-selv-er, vil du finne verktøyet du trenger for alle dine prosjekter hos Toolsidee. Vår omfattende produktkatalog inneholder verktøy fra de beste merkene, inkludert HBM, Michelin, Beta Tools, Hyundai, Makita, for å nevne noen.

Kundetilfredshet er vår topp prioritet!

Hos Toolsidee er kundetilfredshet vår topp prioritet. Derfor tilbyr vi ikke bare høykvalitetsprodukter, men også en utmerket kundeservice og rask levering. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne riktig verktøy for prosjektet ditt og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi tilbyr også gratis frakt for bestillinger over en viss sum og rask levering over hele Europa, inkludert Norge, Sveits og England.

Du kan trygt legge inn bestillingen din hos Toolsidee. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du enkelt returnere produktet innen 14 dager etter mottak. Så du kan handle med ro i sjelen og nyte våre høykvalitetsprodukter og utmerkede service.

Mer enn 10 års erfaring i bransjen!

Med mer enn 10 års erfaring i bransjen er Toolsidee din pålitelige partner innen verktøy. Leter du etter høykvalitets verktøy til ditt neste prosjekt? Se ikke lenger enn Toolsidee!

Du kan kontakte oss på hverdager via e-post på [email protected] eller på telefon +31 (0) 182787368.

Vi selger også på Amazon!

Du finner oss ikke bare på vår egen nettside, men også på flere andre plattformer, inkludert bol.com, Amazon og Cdiscount. Så du kan finne oss uansett hvor du er og nyte de beste verktøyene for prosjektene dine.

Refleksjonstid 14 dager
Leveringstider 1 - 3 virkedager