Winkelmandje

X Lukk
Lukk

Kjøp momsfritt

For norske kunder:

Vennligst merk at på vår norske nettside, blir produktene allerede vist uten moms. Imidlertid må norske kunder fremdeles være oppmerksomme på at de kan bli pålagt å betale toll og andre avgifter ved mottak av produktet, avhengig av verdi og tollbestemmelser i Norge. Disse avgiftene må dekkes av kunden ved mottak av varen. Vi anbefaler at norske kunder sjekker de gjeldende tollreglene og avgiftssatsene i Norge før de legger inn en bestilling hos oss.

Hos Toolsidee kan du kjøpe produkter uten moms, når du er en utenlandsk momsregistreret kunde og legger inn en bestilling hos oss for levering utenfor landet. Din bestilling vil bli levert med en momsrate på 0 %. Dette kalles en intrafellesskapsleveranse og er påkrevd i henhold til gjeldende lover og regler. Årsaken til dette er at vi leverer produktene fra Nederland.

Transaksjonen finner sted mellom to momsregistrerte bedrifter. Dette betyr at bestillingen er registrert i navnet til et utenlandsk momsregistrert selskap. I tillegg må du oppgi et gyldig momsnummer når du legger inn bestillingen. Dette momsnummeret tilhører en bedrift som er registrert hos European VIES. Til slutt må faktura- og leveringsadressen for den opprinnelige bestillingen stemme overens med adressen som selskapet er registrert med hos VIES. Dette betyr at du ikke kan få bestillingen sendt til en butikk eller et postkontor.

Hva skjer hvis ditt momsnummer blir avvist?

  • 1. Er du registrert med korrekte opplysninger hos European VIES? Vi utfører vår sjekk med disse opplysningene.
  • 2. Har du oppgitt riktig momsnummer?
  • 3. Er de riktige adressene registrert på momsnummeret hos European VIES?

Hvis noe er galt, foreta nødvendige endringer via European VIES eller legg enkelt inn bestillingen med moms. Hvis alt er korrekt, anbefaler vi at du kontrollerer dine opplysninger via European VIES. Vi stoler på disse opplysningene for verifisering. Noen ganger er opplysningene hos European VIES ikke oppdatert. I slike tilfeller, vennligst kontakt myndighetene og send oss offisiell dokumentasjon på endringen av adresse.

Refleksjonstid 14 dager
Leveringstider 1 - 3 virkedager