X Lukk
Lukk

Handlekurv

Ingen produkter

Trustpilot
Refleksjonstid 14 dager
Trustpilot
Leveringstider 1 - 3 virkedager

Kjøp momsfritt

På Toolsidee kan du kjøpe produkter uten moms når du, som utenlandsk momsgjeldskunde, legger en bestilling med oss ​​og leverer den til utlandet. Din bestilling vil bli levert med 0% moms. Dette kalles levering innen EU og er obligatorisk i henhold til gjeldende lovgivning og forskrifter. Årsaken til dette er fordi vi leverer produktene fra Nederland.

Transaksjonen skjer mellom 2 selskaper som er underlagt merverdiavgift. Dette betyr at bestillingen er i navnet til et utenlandsk registrert mva. I tillegg er et gyldig momsnummer oppgitt når du bestiller bestillingen. Dette momsnummeret tilhører et selskap registrert på European VIES . Endelig må faktura- og leveringsadressen til den første bestillingen være den samme som adressen hvor selskapet er registrert hos VIES. Dette betyr at du ikke kan få bestillingen sendt til en butikk eller post.

Hvis mitt momsnummer blir avvist?

Kontroller følgende:

  • 1. Er du registrert med de riktige dataene på European VIES ? Vi sjekker på disse datoene.
  • 2. Har du oppgitt riktig momsnummer?
  • 3. Er de riktige adressene registrert på momsnummeret på European VIES ?

Er det noe galt? Juster det på European VIES eller bestill bare med moms. Er alt riktig? Da anbefaler vi deg å slå opp dataene dine på European VIES . Vi stoler på disse dataene for revisjonen. Noen ganger er dataene på European VIES ikke oppdatert. I så fall må du kontakte disse myndighetene og gi oss det offisielle beviset på adressendring.

Refleksjonstid 14 dager
Leveringstider 1 - 3 virkedager